Första dagen

Första dagen på nya jobbet idag. Allt har gått jättebra verkligen. Men är helt slut. Totalt utmattad. Huvudvärk har jag fått nu också. Haha, för mycket intryck idag tror jag. Men riktigt roligt var det. Först passerkortsutbildning; check! Sen bar det av till omklädningsrummen. Vi bytte om och blev smurfar. Skönaste arbetsklädertna som jag haft på något jobb i alla fall. Men definitivt inte de snyggaste.

Guidning från omklädningsrummen till själva området som vi ska vara på. Jag kommer garanterat gå vilse flera gånger innan jag lär mig. Det är så stört stort och så ser det ju likadant ut överallt också.

Så kunde ju schemat inte blivit bättre heller. Tvåskift som matchar med Rikkis, yey! :)
Det kunde inte börja bättre! :)

Tiderna förändras

Det har hänt en del i mitt liv den senaste tiden. För en och en halv månad sen så flyttade jag och Rikki. Inte så långt nej, bara rakt över gatan från var vi bott tidigare. Men en mycket större lägenhet. Sovrum där man får plats med en Megastor säng utan att det känns som att den tar någon plats. Vi har ett större vardagsrum också, större kök med mera bänkytor (som såklart används som avlastningsplats för massa skräp). Fyra spisplattor istället för tre. Två badrum istället för ett. Och en tvättmaskin istället för ingen alls. Det känns verkligen bra med flytten, helt klart nöjd!
I helgen var pappa förbi och satte upp hyllor, tavlor och speglar så nu börjar det se ut som ett riktigt hem.




Dessutom så har jag slutat på Coop Nära och ska börja jobba på Astra på måndag. Jag och Rikki blir ett riktigt Södertälje-par. Han på Scania och jag på Astra. Jag blir maskinoperatör och kommer få jobba skift. Vilken sorts skift vet jag inte ännu, men förhoppningsvis får jag väl reda på det på måndag. Man kan verkligen säga att jag är spänd av förväntan. Tror och hoppas att det här kommer gå jättebra.

Dessvärre så har jag dragit på mig en förkyling bara dagar innan nya jobbet. Ligger hemma och vilar och proppar i mig c-vitamin, frukt, Kan Jang, halstabletter och te. Missar sista arbetspasset på Coop, men förhoppningsvis hinner jag bli frisk istället och inte missar första passet på Astra.

Jag fyller snart år. Mindre än två veckor kvar. Och det betyder också att jag och Rikki snart har varit tillsammans i ett år. Ett år! Det är helt sinnessjukt vad tiden går fort. Och hur man fortfarande kan vara lika kär. Hur man fortfarande kan glömma bort vad man tänkte säga för att man tittar så djupt in i hans ögon. Och hur man fortfarande får fjärilar i magen när man tänker på honom. Jag älskar dig så ofattbart mycket! <3

RSS 2.0