Nyår 2010

Nyår firas i år... På Coop!
Närå, men jag jobbar nu på dagen. Stänger klockan sex är väl hemma runt kvart i sju kanske.. Då ska älsklingen ha fixat middag som han vägrar att tala om vad det är. Duscha göra mig i ordning och sen ska vi vandra hem till Jennifer och fira in det nya året. Vi får se sen om vi blir kvar där hela kvällen eller om det blir Torekällberget eller Maren vid tolvslaget.

Det känns som att det kommer bli en bra nyårsafton. Jag vet inte vad det är som gör det. Troligtvis vetskapen om att jag kommer få vara med min älsk. Då blir allting alltid så underbart :)

Så nu, från mig, till er alla önskar jag ett gott slut. Och ett gott nytt år!

Julen 2010

Julhelgen och julledigheten har varit väldigt skön. Innan jul var det mycket hets och stress vilket inte alls är bra. Jag vet inte om det är på grund av det som jag fått extremt obehaglig ont i magen. Stress? All julmat? Jag vet inte vad det är, förutom att det är jobbigt. Blir det inte bättre snart får jag ta och ringa vårdguiden för lite råd.

Julafton spenderades först hemma hos min mamma. Julbrunch blev det i år. Lite julmat och mys och sedan presentöppning. Efter det åkte jag och Rikki ut till hans föräldrar. Kom precis lagom till Kalle Anka. Så, vi tittade på det. Sen var det mera julmat som väntade. Och efter det julklappsöppning.
Vi blev sen kvar där ute ett tag till. Tittade på Harry Potter 4 som gick på tv, åt lite julgodis och bara tog det lugnt. Jättemysigt.

När vi kom hem så bullade vi upp med filtar och kuddar i soffan, satte på tv'n, började se någon film som vi senare somnade till.

Jag fick väldigt mycket välbehövligt i år. Ett set med fyra kastruller, kökshanddukar, ungsformar (det märks var jag ska tillbringa tiden?), mysfiltar, tumvantar, pyjamasshorts och linne, en bok om hur man tecknar och ett oljemålningsset. Jag fick en del pengar, och jag och älsklingen fick ett presentkort på Ikea.

Juldagen var lugn och skön. Vi åkte ut till Coop och handlade lite mat. Adde hjälpte till att hämta en del av mina grejer som fortfarande varit kvar hemma hos mamma. Plus att vi fick en Sackosäck och låna addes gamla soffbord. Vi får det fint här hemma :)

Kvällen hade vi inte planerat så mycket för. Sa att vi skulle gå ner till Femfemnoll en stund och mest kolla läget. Men vid sju blev Rikki inringd och fick ställa sig i garderoben från åtta till två istället. Själv var jag väl ganska tråkig, kände inte alls för att gå ut utan stannade bara hemma och mös framför tv'n.

Men jag provade också på någonting helt nytt den kvällen. Sweeney Todd gick på tv och jag bestämde mig för att ta fram ritblocket. Och för första gången försökte jag mig på att rita av någon som rör sig. I vanliga fall ritar jag av stillbilder, så det här var en rolig utmaning. Jag är själv väldigt nöjd med resultatet, eftersom jag själv vet hur länge sen det var jag ritade med blyerts.


Annandagen var också lugn och skön. Vi tänkte se om vi kunde fynda på mellandagsrean. Och istället för all hets som det inneburit tidigare år så var det jättemysigt. Jag hittade lite underkläder på twilfit, Rikki två tröjor på Carlings, sen småshoppade jag en del grejer på Åhlens. Bästa reashoppingen hittills.

På kvällen var vi bjudna på Femfemnolls personalfest på Ansgars. God mat, gott att dricka och trevligt sällskap. Men som vanligt så skulle magen strula, och Rikki var ju tvungen att komma  upp till jobbet idag, så det blev en lugn kväll för oss båda.

Idag, den 27e fyller min bror år. Grattis! Jag har ännu inte pratat med honom, så vi får se om det blir något firande hos honom eller hos mamma ikväll. Det vore roligt.

Men nu ska jag nog ta och försöka göra lite nytta här hemma för en gångs skull. Vågar inte ens berätta hur länge den här disken har stått.. :/
Hoppas alla ni andra också haft en trevlig jul. Puss å kram!

RSS 2.0