Att köpa eller att inte köpa Macbook Air

Kör en liten testskrivning här nu då.
Betalade en Macbook Air till Rikki igår. Jag har ju själv funderat på att köpa en, men det känns ju i plånkan kan man säga. Har suttit och pillat lite med den här igår kväll och nu på morgonen för att se vad som finns, hur den funkar och såna saker. Nu ger jag mig på en testskrivning.
Den största anledningen till att jag inte har köpt en Macbook tidigare är för att jag tycker att min dator har så jävla skönt tangentbord. Mina fingrar passar så perfekt på det och det flyter på bra att skriva. Jag vet inte om det är så att Mac har större avstånd till tangenterna eller om de bara är annorlunda. Jag brukar nämligen ofta komma åt fel tangenter och ibland till och med, trots att jag (tycker att jag) trycker på tangenterna så missar den en bokstav eller två här och där.

Sen har vi den förbannade kanten. Kanten som är nertill på Mac. Kanten som bara skär i i handlederna när man sitter och skriver för länge. Men, kanten har jag främst upplevt på RIkkis Macbook Pro. Men nu testar vi Air. Ser om den har samma brutala kant eller inte. Men vet ni vad? So far so good! Det verkar ju fungera ganska bra det här ändå.

Jobbigt jobbigt. Tuffa beslut...
Att köpa eller att inte köpa Macbook Air. Kan ju säga att det skulle vara najs med en dator som är bärbar, och inte som min nuvarande, som jag snarare skulle kalla knappt flyttbar.
Tung som ett as är den. Blir ju bara förbannad när jag har den med mig.

Jag har länge längtat efter Mac's användarvänlighet och slås av den varje gång jag använder en Mac. Jag tror att när jag väl köper en Mac (för jag kommer att köpa en) så kommer jag bli så jävla förbannad på mig själv... att jag inte köpt en tidigare.

Och om jag nu vet att jag kommer känna såhär, borde jag inte bara gå och köpa en. På Digital Inn (tror de heter så) här i Eskilstuna så har det en Macbook Air 13" för 14 090 kr. Studentrabatt på den som ligger på 8% och dessutom har dom, året ut, erbjudande att när man väl köper datorn så slänger som med Officepaketet (värde 1 000 kr) utan extra kostnad. En helt okej deal? Allt går i slutändan på 12 963 kr.

Bara att slå till?
Vi får se... Jag ska ta mig en funderare till.

RSS 2.0