Jag har det bra

Och folk går in på bloggen även fast man inte skriver. Jag tycker att det är lite roligt. Jag har varit på äventyr i göteborg och halmstad, dit min syssling snart ska flytta :O Kommer kännas konstigt att inte ha henne här. Men istället har man ännu en bra anledning att komma bort ifrån den här staden.

Solen skiner, det är tropisk värme. Sommar. Jag diggar't. Lite småjobbigt att jag inte kan andas ordentligt bara. Långdragen hosta som fortfarande håller i sig. Idag ska jag och Rikki ut till hans föräldrar för att schteeka, bada i poolen, gosa med kattungarna och äta god middag. Det känns som att det här kommer bli en bra dag.

Jag börjar dock fundera på om jag ska försöka att hålla mig borta från poolen. Jag har varit llite dålig på att duscha de senaste dagarna (jätteäckligt jag vet) och jag undrar om det kan vara så att kloret inte är så bra för min hud för det kliar något så fruktansvärt. Över hela kroppen.
Något eller några dopp kommer det nog att bli, men jag får minsann vara noga med att duscha när jag kommer hem då också. För så här kan det ju inte fortsätta.

Kissemisse. Jennifer, Cilla och Anni i Tylösand. Jag innan utekväll i Göteborg.


RSS 2.0