Aa, eller hur var det...?

Har du någon gång känt som så att de enda två alternativen du har i livet är att skada något/någon i din omgivning eller att dra täcket över huvudet och gråta tills du får vätskebrist och dör?

Så kan det kännas när du haft något som du kategoriserar som en av de värsta kvällarna i ditt liv. Den kan innehålla/innebära följande:

- Att du jobbar.
- Att det går skit när du jobbar.
- Att kunderna du har är dryga och fittiga och den tredje kunden du stöter på under kvällen frågar om ditt nummer och när han nekas säger han "Happ, men kan du suga av mig då?" Då får man ett hum om vad man har för publik att vänta sig under kvällen.
- Att det kommer någon precis när du öppnat bordet och säger "Ööh, vem är du och vad gör du här? Jag ska jobba här ikväll."
- Att en kund efter ungefär 40 minuter på jobbet spiller en hel öl över bordet som har fullt spel. Och ca 15-20 kort blir förstörda. Det rinner ner öl o cash trayen (dvs över markerna) och du får lov att stänga bordet i 10-15 minuter för att städa upp efter fyllot.
- Att du håller på att halka omkull på golvet på väg ut i köket.
- Att du också måste byta ut alla kortlekarna eftersom det inte finns någon likadan i skåpet. De andra kortlekarna är överanvända, slitna och klibbiga.
- I de närmsta 20-30 minutrarna är bordet fuktigt klibbigt och stinker öl. (Y) yey!

- Att du kan inte koncentrera dig ordentligt på spelet och det gör att du förlorar. Du förlorar. Och. Du förlorar.
- Det slutar med att spelarna spränger banken. Du blir tvungen att stänga bordet för att gå och växla in marker från baren. Tjihoo. Formtopp!
- Att du är ännu närmare att halka och denna gång faktiskt nästan ramlar.

- Att du fortfarande inte kan koncentrera dig ordentligt på spelet utan förlorar ännu mer. Det mer eller mindre ekar i cash trayen.
- Att du när du ska plocka upp lite marker från skåpet istället välter ut dem så att de ramlar ut över golvet. DUKTIGT!
- Kvällens höjdpunkt: Att du, efter att ha tagit en rast och pepp-talkat lite med brorsan, har fullt spel på hela bordet, och TRE stycken Black Jack's på samma giv. Du själv har en tia, och drar i slutet en Black Jack. Man tackar!

- Att du stänger bordet och inser att du tänker "hoppas jag inte backat extremt mycket ikväll" istället för att tänka "hoppas jag gått plus ikväll".
- Att du än en gång är på väg att halka när du ska ut i köket och räkna.

- Att du räknat och inser att du missat nattbussen med några minuter och måste vänta en halvtimme på nästa.
- Att du börjar svara på sms som du fått från olika personer under kvällen, bussen kommer, du sätter dig obekvämt till rätta och fortsätter sms'a.
- Att mobilen fuckar ur totalt, du förbannar att du köpte en touchmobil och du känner för att kasta mobilen i golvet.
- Att du, samtidigt som du håller på att skriva sms, får nya, och mobilen buggar så att svaret som du håller på att skriva istället kommer till någon annan. Yey!
- Att du försöker ringa till brorsan för att få prata om hur fittig kvällen varit men du får inget svar.
- Att mobilen fuckar ur ännu mer så du faktist vrider den i händerna och nästan hoppas på att den faktiskt ska gå sönder.
- Att telefonen varnar för lågt batteri och du vet att den då har max 10 minuter kvar att leva så du beslutar att stänga av den.
- Att du hoppar av nattbussen, så jävla pissnödig, och går mot bror, åker upp i hissen och hör utanför dörren att det spelas musik i lägenheten. "Bra" tänker du och ska plinga på, men ringklockan fungerar inte. Du knackar på dörren, väntar, men får inget svar. Knackar igen. Och igen. Och igen. Inget svar. Du slåt igång mobilen och försöker ringa till bror. Du hör ringsignalen från telefonen i lägenheten, men ingen svarar.

- Att du blir ännu mer pissed än vad du redan var och beslutar att det inte är någon ide utan du kan lika gärna gå hem. Du vandrar i kylan. Kissnödig. Frusen. Förbannad. Trött. Ledsen. Utsvulten och ensam.
- Att du, när du kommer hem, inte hittar mobilladdaren och vänder upp och ner på hela lägenheten för att hitta den.
- Att du inser att du börjar få huvudvärk.
- Att du är så förbannad och ledsen att du bara vill slå sönder något. Gärna datorn, mobilen eller något annat av värde.
- Att du lägger dig med datorn i knät, försöker skriva men det slutar med att du försöker ta sönder tangenterna genom att slå ner dem vid varje tryckning.
- Att du börjar gråta för att du är så förbannad och frustrerad.
- Att det börjar svida i och kring ögonen för att du inte tål något av sminket du har och därför fått eksem kring ögonen.
- Att du inser hur trött du är och gäspar, men kommer inte så långt eftersom huden i mungipan spricker och börjar blöda.
- Att du vill gråta för att det gör så ont, men inser att det kommer göra ondare att gråta eftersom du har eksem.


Ungefär där är jag nu...
Kul kväll va? Jajamensan. Nu ska jag somna, och som det ser ut nu så hoppas jag att jag inte vaknar igen.
Goodnight and Goodbye!


Kommentarer
Postat av: Camilla

fyfan.. man kan ha hemska dagar, då man bara känner att man inte vill finnas. :/

2009-10-24 @ 10:59:28
URL: http://busbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0